Úterý 21. 05. 2019

 
Polévka:
 
Boršč
 
Minutky:
 
 Dřevorubecký špíz (ražniči), hranolky, obloha
Žamberský vepřový steak, hranolky, obloha
 
 
Salát:
Celerový salát s jablky
 
Obědy:
 
Moravský vrabec, chlupaté knedlíky, špenát /zelí/
Vepřové v mrkvi, brambory
Opilé fazole s opeč. klobásou /česnek, čilli, pivo, oregáno/
Španělský vepř. rozstřel, HK /rýže/
Hovězí guláš, HK
Rizoto s vepřovým masem a sýrem, červená řepa
Pečená krůtí roláda, brambor /rýže/
Pečený plátek z vepřové krkovičky, brambor
Smažený sýr, brambor, tatarka
Dřevorubecký špíz (ražniči), brambor, obloha
Žamberský vepřový steak, brambor, obloha
 
 
Dřevorubecký špíz (ražničí), brambor, obloha
Žamberský vepřový steak, brambor, obloha