Středa  22. 5. 2019

 

Polévka:

Pórková

Minutky:

Vepřové medailonky zapečené s gorgonzolou, hranolky, obloha

Dřevorubecké ražnici, hranolky, obloha

 

Sladké:

Vanilkový pudink s piškoty a ovocem

Salát:

Čočkový s cherry rajčaty a koriandrem

 

Obědy:

Pražská vepřová pečeně, HK /rýže/

Hovězí na žampionech HK, /rýže/

Zapečené těstoviny s uzeným masem a sýrem

Kuřecí kousky na pórku a černých olivách, rýže

Vepřová roláda podle uzenáře, bramborová kaše, okurka

Smažený krůtí cordonblue, tatarka

Vepřo-knedlo-zelo

Navoněný frajer z vepřové kýty /závitek plněný pivním sýrem salámem a okurkou/, brambory /rýže/

Vepřové medailonky zapečené s gorgonzolou, brambory, obloha

Dřevorubecké ražnici, brambory, obloha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Živánský vepřový steak /cibule, paprika,sýr/, hranolky, obloha

Kuřecí plátek s přelivem s nivy a žampiony, hranolky, obloha